НАРАЧАЈ СВАДБЕНИ ПОКАНИ

Брзо, лесно и едноставно!

Брза и сигурна испорака до врата

Дизајни на покани

Брз, лесен, ефикасен онлајн шопинг

Добредојдовте на OnlineWeddingCards.mk

Без разлика дали сте нов или постоечки корисник, овде можете да ја најдете перфектната покана за вашата веселба. Во следната листа се одговорени едни од најчесто поставуваните прашања

Како да купам?

Првиот чекор до сигурно купување е одбирање на поканата. Со регистрација на нашиот сајт во попполност ќе можете да ги искористите сите погодности и поволности кои onlineweddingcards.mk ги овозможува за своите корисници, а со пријавување на нашиот електронски билтен можете да бидете сигурни дека нема да пропуштите ниту една нова акција или новитет кои ги имаме додадено во нашата понуда.

Купување и испорака

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

Наплата

Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово. Во случај да примачот не е во состојба да ја прими пратката на наведената адресата, курирот е должен да остави известување за пратката. Според Закон за Спречување на перење на пари и финансирање на тероризам Член 182, Став 2, започнувајќи од 01.06.2019 година максималната вредност на една нарачка за плаќање во готово е 30.750ден.